Ovidiu Tănase
Mountain Guide


Adrian Vălean
Coordinator, Mountain Guide


Oana Ciobanu
Ski Monitor


Ana Maria Ciobanu
Mountain Guide Assistant

Aventura definește spațiul pe care ni l-am ales: alpinism, freeride, ski alpinism, trail-running, moutain-biking, hiking și explorare în zone sălbatice.

Ne-am născut cu aventura în sânge și ne căutăm înțelesul skiind versanții izolați și sălbatici, urcând pe turnurile de stânca, în locuri rar vizitate. Ungherele muntelui: hornurile, branele și pereții lui sunt casa noastră.

Vino cu noi, te vom ajuta sa-ți cucerești visul !

 

Adrian Vălean

Practic alpinismul din 1994 iar din 2009 am obtinut calificarea de ghid montan, pasiunea pentru munte devenind astfel un stil de viata. Sunt membru voluntar in Serviciul Public Salvamont Sibiu. Schiez din 1980 si practic schi alpinism din 2000. Sunt specializat pe ski alpinism si alpinism (vara si iarna), expeditii la altitudine, ski off piste, alergare montana, ture de aventura, trekking si hiking, team-buildings. Am fost in expeditii in Caucaz in 2002 si 2003, Alpi in fiecare an din 2004 pana in 2011, Anzi 2005, Pamir 2006 si Himalaya 2012. Din 2009 am initiat si coordonez un proiect de studiu si monitorizare al activitatii avalanselor in Carpatii Romaniei.

Ovidiu Tănase

Schiez din 1978 si merg pe munte din copilarie. In anul 1996 virusul ciclismului m-a atins, astfel ca am colindat imprejurimile Sibiului (si nu numai) pe bicicleta vreme de multi ani pana in 2005 cand, impreuna cu 3 prieteni am pus bazele unui club de ciclism si triatlon, ulterior numit Geiger Team. Am participat la competitii de mountainbike XC, mai apoi la foarte multe maratoane in tara si strainatate (Germania), la multe dintre acestea urcand pe podium. De la acestea si pana la competitiile de schi de tura / schi alpinism si mai apoi (ultra)maratoane de trail running nu a mai fost decat un pas. Sunt monitor de schi alpin / schi fond si schi de tura pe timp de iarna si instructor activitati outdoor vara: catarare/rapel, tiroliana, mountainbike, caiac, trekking, initiere alpinism / tehnica mersului pe munte. Am fost voluntar Salvamont Sibiu pana in anul 2006 de cand lucrez ca salvator montan profesionist in cadrul Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu.